loading

aanbevelingen

HaasDesign ontwerpt voor heel uiteenlopende organisaties. Daar worden we blij van, want dat maakt ons werk nóg uitdagender. En gelukkig zijn die opdrachtgevers ook blij met ons!

Toerisme Utrecht, Betere Zaken!, RBT Heuvelrug & Vallei

“Claudia is zo’n zeldzame professional waar je blij van wordt: niet alleen snel, professioneel, praktisch en betrokken maar ook gewoon een prettig mens om mee samen te werken. Mede dankzij Claudia zijn inspirerende ideeën omgezet in tastbare en succesvolle resultaten.”

Michiel van der Schaaf

Terra Incognita

“Claudia voelde goed aan wat nodig was en vertaalde dit creatief in mooie voorstellen voor de layout en vormgeving. Ze werkte snel en precies.”

Frank Stroeken

Academic Service

“Het is heel fijn samenwerken met Claudia. Ze is prettig in overleg, haalt de strakste planningen en ze heeft altijd een creatieve oplossing voorradig voor allerhande problemen.”

Wieke Oosthoek

Toerisme Utrecht

“Claudia is betrokken, enthousiast en creatief. Ze heeft goed oog voor wat klanten willen en weet altijd een verassende, praktische vertaalslag te maken in het proces van idee op papier naar het uiteindelijk ontwerp. En hoe last minute ik ook kom met een verzoek: ik heb altijd alles op tijd aangeleverd.”

Gemma Adelaar

Meer aanbevelingen lezen?

Ga naar LinkedIn