loading

PROFIEL

Bij HaasDesign ontwerpen we met veel passie en plezier campagnemiddelen, huisstijlen, magazines, folders, brochures, verpakkingen, boekwerken en nog veel meer.

BUREAU MET EEN MISSIE

Sterke en visueel aantrekkelijke ontwerpen maken, die de boodschap overbrengen. Dat is onze missie. Een ontwerp moet passen bij de identiteit van een organisatie, bij de boodschap en bij het product. Alleen dan zijn wij tevreden.

VAN VERHAAL NAAR ONTWERP

We zetten onze klant altijd eerst op de praatstoel. Waar hebben jullie behoefte aan? Zo’n briefing eindigt altijd in een korte brainstorm. Daarmee leggen we meteen de basis voor een passend ontwerp.

CREATIVITEIT EN STRUCTUUR

Ontwerpen aan een opgeruimd bureau, met een hoofd vol ideeën en jarenlange ervaring. Het resultaat? Een helder ontwerp, vol rust én enthousiasme. Creatief, maar ook gestructureerd en nauwkeurig. Dat is typisch HaasDesign.

.

CO-CREATIE

HaasDesign kan veel, maar gelukkig niet alles. Als het nodig is dan schakelen we andere specialisten in, zoals fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, webontwikkelaars, etc.. Ieder zijn vak!

EN WIE BEN JIJ?

HaasDesign is heel nieuwsgierig naar jou en naar jouw organisatie. Wat kunnen wij voor jou doen? Hoe moet jouw verhaal eruit zien? Mail of bel, dan zitten we binnenkort samen aan tafel.